Limba Română/Comunicare

limba romana_comunicare

PREDARE

Cursuri de LIMBA ROMȂNĂ, pentru niveluri diferite, pentru cursanţi români și strǎini. Predare prin intermediul limbii române sau prin francezǎ, englezǎ.

Public : copii și adulţi, români și strǎini (metode diferite) ;

Dincolo de meditaţiile școlare, le ce ne servește un curs de limba românǎ /limbǎ maternǎ (?) – se întreabǎ unele persoane.

PREDAREA LA COPII

Ocupǎ un loc aparte în activitǎţile mele cu implicare nu numai profesionalǎ, dar și afectivǎ, în special la tranșele de vârstǎ mici.

Dincolo de metodele ludice, muzicale, antrenante și de marea experienţǎ de lucru cu copiii de diferite vârste (începând cu vârsta de 3 ani), alǎturi de procesul cognitiv, un întreg proces de dezvoltare personalǎ și educativ are loc prin intermediul limbilor strǎine și prin intermediul limbii materne. Copiii sunt stimulaţi sǎ-și dezvolte nu numai cunoașterea dar și personalitatea, gândirea liberǎ, capacitǎţile de evaluare, de relaţionare, de empatizare, creativitatea, emoţia.

Complementar învǎţǎmântului școlar, învǎţǎmântul asigurat de noi aduce în prim plan valorile tradiţionale, morale, culturale, spirituale, fiind un învǎţǎmânt adaptat personalitǎţii, aptitudinilor copilului, nevoilor sale și ale familiei. Pǎrinţii și bunicii sunt integraţi în procesul de formare a copilului și de relaţionare cu acesta.

Iatǎ câteva din domeniile limbii :

GRAMATICA, scheletul sau matematica limbii, ne învaţǎ sǎ vorbim corect și sǎ înţelegem cum are loc acest proces ;

SEMANTICA – ne învaţǎ cum sǎ pǎtrundem sensurile unei limbi și cum sǎ dǎm sens exprimǎrii noastre

STILISTICA

ne învaţǎ cum sǎ avem acces la diferite niveluri ale exprimǎrii și cum sǎ le alternǎm în domeniul comunicǎrii

LITERATURA

ne învaţǎ sǎ trǎim altfel, pe alte planuri, experienţele de viaţǎ ale altora, sǎ cunoaștem lumea, fiinţa umanǎ, sǎ putem face alegeri și multe altele.

Fiinţa umanǎ este o fiinţǎ a limbajului : limbaj intern (al gândurilor) și limbaj verbalizat.

A învǎţa și cunoaște propria limbǎ înseamnǎ a se cunoaște pe sine, a-și sonda interiorul, a se exprima.

LIMBA ROMÂNA PENTRU STRǍINI – metode adaptate

ELABORARE LUCRǍRI, SINTEZE, REZUMATE SI CORECTARE TEXT

Tarife în lei : Pentru PREDARE în România : de la 50 lei/orǎ (NEGOCIABIL) ; restul serviciilor sunt facturate la orǎ (predare, consultanţǎ, elaborare/corectare/sintezǎ lucrǎri, interpretariat) și la cuvânt (traduceri) , contul se gǎsește pe pagina „Mijloace de platǎ/facturare”

June 2021
MTWTFSS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
0
Clienti multumiti

De unde vine numele de "român" !

error

Profesoarǎ cu experienţǎ în ţarǎ și strǎinǎtate, PREDAU limba românǎ, englezǎ, francezǎ, la toate nivelurile, cu metode moderne și atractive, ţinând cont de personalitatea și obiectivele fiecǎruia, cu deplasarea profesorului la domiciliul elevului sau la sediul firmei. Efectuez lucrǎri de toate tipurile în TRATAREA DE TEXT (pentru limbile românǎ, francezǎ) : întocmire lucrǎri, redactare, sinteze, rezumate, comentarii, argumentare, corectare, etc. Tarife aplicate la orǎ, adaptate și negociabile. TRADUCERI și INTERPRETARE profesionalǎ pentru instituţii (experienţǎ internaţionalǎ). Tarife adaptate și negociabile, aplicate la orǎ.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?