Limba Română/Comunicare

limba romana_comunicare

PREDARE

Cursuri de LIMBA ROMȂNĂ, pentru niveluri diferite, pentru cursanţi români și strǎini. Predare prin intermediul limbii române sau prin francezǎ, englezǎ.

Public : copii și adulţi, români și strǎini (metode diferite) ;

Dincolo de meditaţiile școlare, le ce ne servește un curs de limba românǎ /limbǎ maternǎ (?) – se întreabǎ unele persoane.

PREDAREA LA COPII

Ocupǎ un loc aparte în activitǎţile mele cu implicare nu numai profesionalǎ, dar și afectivǎ, în special la tranșele de vârstǎ mici.

Dincolo de metodele ludice, muzicale, antrenante și de marea experienţǎ de lucru cu copiii de diferite vârste (începând cu vârsta de 3 ani), alǎturi de procesul cognitiv, un întreg proces de dezvoltare personalǎ și educativ are loc prin intermediul limbilor strǎine și prin intermediul limbii materne. Copiii sunt stimulaţi sǎ-și dezvolte nu numai cunoașterea dar și personalitatea, gândirea liberǎ, capacitǎţile de evaluare, de relaţionare, de empatizare, creativitatea, emoţia.

Complementar învǎţǎmântului școlar, învǎţǎmântul asigurat de noi aduce în prim plan valorile tradiţionale, morale, culturale, spirituale, fiind un învǎţǎmânt adaptat personalitǎţii, aptitudinilor copilului, nevoilor sale și ale familiei. Pǎrinţii și bunicii sunt integraţi în procesul de formare a copilului și de relaţionare cu acesta.

Iatǎ câteva din domeniile limbii :

GRAMATICA, scheletul sau matematica limbii, ne învaţǎ sǎ vorbim corect și sǎ înţelegem cum are loc acest proces ;

SEMANTICA – ne învaţǎ cum sǎ pǎtrundem sensurile unei limbi și cum sǎ dǎm sens exprimǎrii noastre

STILISTICA

ne învaţǎ cum sǎ avem acces la diferite niveluri ale exprimǎrii și cum sǎ le alternǎm în domeniul comunicǎrii

LITERATURA

ne învaţǎ sǎ trǎim altfel, pe alte planuri, experienţele de viaţǎ ale altora, sǎ cunoaștem lumea, fiinţa umanǎ, sǎ putem face alegeri și multe altele.

Fiinţa umanǎ este o fiinţǎ a limbajului : limbaj intern (al gândurilor) și limbaj verbalizat.

A învǎţa și cunoaște propria limbǎ înseamnǎ a se cunoaște pe sine, a-și sonda interiorul, a se exprima.

LIMBA ROMÂNA PENTRU STRǍINI – metode adaptate

ELABORARE LUCRǍRI, SINTEZE, REZUMATE SI CORECTARE TEXT

Tarife în lei : Pentru PREDARE în România : de la 50 lei/orǎ (NEGOCIABIL) ; restul serviciilor sunt facturate la orǎ (predare, consultanţǎ, elaborare/corectare/sintezǎ lucrǎri, interpretariat) și la cuvânt (traduceri) , contul se gǎsește pe pagina „Mijloace de platǎ/facturare”

March 2023
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
0
Clienti multumiti

De unde vine numele de "român" !

Ai nevoie de ajutor?