Limbi Străine

limbi straine

Limbi utilizate : franceza, engleza, araba
Tarife în lei : Pentru PREDARE în România : de la 50 lei/orǎ (NEGOCIABIL) ; restul serviciilor sunt facturate la orǎ (predare, consultanţǎ, elaborare/corectare/sintezǎ lucrǎri, interpretariat) și la cuvânt (traduceri) , contul Ron se poate gǎsi pe pagina „Mijloace de platǎ/facturare”

PREDARE

Limbi predate : FRANCEZĂ, ENGLEZĂ (inclusiv prin intermediul altor limbi : de exemplu predarea englezei prin francezǎ

Public : copii și adulţi, români și strǎini (metode diferite)

Metode de PREDARE : Alternare de metode moderne și clasice, video – adaptate personalitǎţii, nivelului de cunoștiinţe, vârstei, limbii materne a cursantului, disponibilitǎţilor acestuia.

Mare experienţǎ în predarea la copii (de la vârste foarte fragede), prin metode ludice (cântec, dans, rime, jocuri)

PREDAREA LA COPII

Ocupǎ un loc aparte în activitǎţile mele cu implicare nu numai profesionalǎ, dar și afectivǎ, în special la tranșele de vârstǎ mici.

Dincolo de metodele ludice, muzicale, antrenante și de marea experienţǎ de lucru cu copiii de diferite vârste (începând cu vârsta de 3 ani), alǎturi de procesul cognitiv, un întreg proces de dezvoltare personalǎ și educativ are loc prin intermediul limbilor strǎine și prin intermediul limbii materne. Copiii sunt stimulaţi sǎ-și dezvolte nu numai cunoașterea dar și personalitatea, gândirea liberǎ, capacitǎţile de evaluare, de relaţionare, de empatizare, creativitatea, emoţia.

Complementar învǎţǎmântului școlar, învǎţǎmântul asigurat de noi aduce în prim plan valorile tradiţionale, morale, culturale, spirituale, fiind un învǎţǎmânt adaptat personalitǎţii, aptitudinilor copilului, nevoilor sale și ale familiei. Pǎrinţii și bunicii sunt integraţi în procesul de formare a copilului și de relaţionare cu acesta.

INTERPRETARE
Interpretare profesionalǎ simultanǎ (interpret de conferinţǎ) și consecutivǎ. Experienţǎ semnificativǎ cu companii și instituţii naţioanale și internaţionale în Europa.

Combinaţii lingvistice :

Francezǎ→
Românǎ
și Românǎ →Francezǎ

Englezǎ→
Românǎ

TRADUCERE

Ştiinţificǎ/
Tehnicǎ
Literarǎ
din Francezǎ→
Românǎ
și Românǎ →Francezǎ

Englezǎ → Românǎ

June 2021
MTWTFSS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
0
Clienti multumiti
error

Profesoarǎ cu experienţǎ în ţarǎ și strǎinǎtate, PREDAU limba românǎ, englezǎ, francezǎ, la toate nivelurile, cu metode moderne și atractive, ţinând cont de personalitatea și obiectivele fiecǎruia, cu deplasarea profesorului la domiciliul elevului sau la sediul firmei. Efectuez lucrǎri de toate tipurile în TRATAREA DE TEXT (pentru limbile românǎ, francezǎ) : întocmire lucrǎri, redactare, sinteze, rezumate, comentarii, argumentare, corectare, etc. Tarife aplicate la orǎ, adaptate și negociabile. TRADUCERI și INTERPRETARE profesionalǎ pentru instituţii (experienţǎ internaţionalǎ). Tarife adaptate și negociabile, aplicate la orǎ.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?